Καλώς ήρθατε!  

Νηπιαγωγείο Στρουμφοχωριό

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη – παιδικοι σταθμοι Θερμη

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη
παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

Ένα παιδί ανήκει στο δικό του κόσμο, χρειάζεται όμως προστασία, υγεία, μάθηση, γνώση και Αγάπη. Με αυτή τη σκέψη και με γνώμονα τον σεβασμό και την αγάπη προς τα παιδιά, αλλά και την κατανόηση στις σύγχρονες ανάγκες, τις αγωνίες και τα διλήμματα σας, ιδιαίτερα της εργαζόμενης μητέρας, λίγα χιλιόμετρα μόνο από την ένταση και το θόρυβο της πόλης, δημιουργήσαμε πριν από 15 χρόνια ένα παραμυθένιο περιβάλλον. Δημοσ θερμησ παιδικοι σταθμοι, παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη.

Ελάτε να γνωριστούμε και να δείτε από κοντά τις ανακαινισμένες μας αίθουσες! παιδικοι σταθμοι θερμη,  παιδικοι σταθμοι Θεσσαλονίκη Παιδικός Σταθμός Νηπιαγωγείο Δημοτικό

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικηΑπογευματινά Τμήματα: Ζωγραφική – Χειροτεχνίες – Θεατρικό Παιχνίδι – Κουκλοθέατρο – Αθλοπαιδίες – Μαγειρική – Μουσικοκινητική – Παραμύθι – Ελεύθερο Παιχνίδι ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εσπα παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

Θεματικό πάρκο: Οι μεγαλύτερες καινοτόμες ιδέες, “καλλιεργούνται” στο Στρουμφοχωριό. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

Μία κυψέλη ανάπτυξης της σκέψης, της έκφρασης, της φαντασίας, της δημιουργίας, όπου τα παιδιά μας έρχονται σε επαφή με τη φύση, εξωτερικεύουν την ενέργεια τους και εκφράζονται ελεύθερα και δημιουργικά. Ο παιδικός σταθμός ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ στο Ρύσιο Θεσσαλονίκης αποτελεί τη σίγουρη λύση για τη φροντίδα των παιδιών σας. Τιμή μας να γνωριστούμε να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε.

ΝΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Υπεύθυνη παιδικού σταθμού

 Κάντε κλικ στο εικονίδιο Facebook για να δείτε το καθημερινό μας πρόγραμμα.

Δείτε τα video από τις εγκαταστάσεις στο Στρουμφοχωριό

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

“ Το νηπιαγωγείο Στρουμφοχωριό δεν είναι απλώς ένας χώρος φύλαξης, φροντίδας και ξεγνοιασιάς των παιδιών, αλλά η γέφυρα που ενώνει την τρυφερή τους προσχολική ηλικία με την κοινωνία και τις υποχρεώσεις της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ”

– ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Υπεύθυνος Παιδικού Σταθμού

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

“ Κάθε γονιός πρέπει να ξέρει ότι εκτός από τα εκπαιδευτικά προγράμματα σημασία έχουν οι συμβουλές που δίνει ένα σχολείο στο παιδί ώστε να σέβεται τον εαυτό του την οικογένειά του και να ζει αρμονικά στο κοινωνικό περιβάλλον έτσι ώστε να γίνει ένας σωστός ενήλικας ”

– ΝΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Βρεφονηπιοκόμος – Υπεύθυνη Παιδικού Σταθμού

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

“ Μάθετε το παιδί πως να πλένει τα χέρια του, τα δόντια του, πώς να σκουπίζεται στην τουαλέτα, πώς να βήχει σε χαρτομάντηλο ή στον αγκώνα του. Εξηγείστε του γιατί είναι σημαντικό να πλένει τα χέρια του μετά την τουαλέτα. Μην ξεχνάτε να επιβραβεύεται κάθε βήμα του παιδιού σας ”

– ΔΟΜΝΙΚΗ ΖΑΧΟΥ
Υπεύθυνη Οργάνωσης Παιδικού Σταθμού

Δείτε 360 photo από τις εσωτερικές εγκαταστάσεις στο Στρουμφοχωριό παιδικοι σταθμοι θερμη, παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ και Απογευματινά Τμήματα.

Με την ευελιξία των γονέων να επιλέγουν μόνοι τους, ποιοι παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη θα φιλοξενούν τα παιδιά τους, σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να λύσουμε κάθε απορία σας.

Κάθε χρόνο με το που ανακοινώνεται το πρόγραμμα, συμπληρώνουμε και υποβάλλουμε μαζί τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την σίγουρη επιτυχία σας στο πρόγραμμα. Δημοσ θερμησ παιδικοι σταθμοι Δημοτικοι παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη Ιδιωτικοι παιδικοι σταθμοι θεσσαλονικη